R.M. Heino Oy ja Polaris Finland Oy aloittavat yhteistyön 8.11.2021

R.M. Heino, yksi Suomen johtavista vapaa-ajan motorisoitujen laitteiden myyntiin ja huoltoon erikoistuneista yrityksistä ja Polaris, maailman suurin mönkijävalmistaja, aloittavat tiiviin yhteistyön alkaen 8.11.2021.

R.M. Heino Oy ja Polaris Finland Oy aloittavat yhteistyön 8.11.2021

Kuvassa Jyri Rantanen, huoltopäällikkö ja Rauli Jokinen, Polaris-myynti

R.M. Heino, yksi Suomen johtavista vapaa-ajan motorisoitujen laitteiden myyntiin ja huoltoon erikoistuneista yrityksistä ja Polaris, maailman suurin mönkijävalmistaja, aloittavat tiiviin yhteistyön alkaen 8.11.2021. R.M. Heino myy ja huoltaa Polariksen mönkijöitä ja moottorikelkkoja sekä Indian-moottoripyöriä Tampereen toimipisteessä.

– Olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme tuotteemme kokeneen ja osaavan kumppanin valikoimaan. R.M. Heino on jo yli 30 vuoden ajan tehnyt asiakkaidensa haaveista totta. Yhtiö on mainiossa kehitysvaiheessa ja uskon yhteistyömme johtavan merkittävään nousuun Polariksen tuotteiden myynnissä alueen markkinoilla, sanoo Polaris Finland Oy:n toimitusjohtaja Jyrki Tikkanen.

R.M. Heino tarjoaa kokonaisvaltaisen tuote- ja palveluvalikoiman, jonka lisäksi tulevat nyt Indian ja Polaris. Laitteiden lisäksi tarjonnassa ovat myös varaosat, lisätarvikkeet ja ajoasusteet. Asiakkaat luottavat R.M. Heinon asiantuntemukseen ja hyvään palveluun.

– Olemme kasvaneet johdonmukaisesti viime vuosina, ja Polariksen korkealaatuiset tuotteet sopivat erinomaisesti valikoimaamme tehden siitä entistä houkuttelevamman, sanoo R.M. Heinon toimitusjohtaja Raine Heino.

– R.M. Heinon huolto on Suomen johtavia mönkijähuoltoja. Polariksen tuotekoulutus on jo aloitettu ja on pian valmiina niin uusien tuotteiden luovutukseen asiakkaille kuin kaikkiin tarvittaviin huoltoihin. Odotan yhteistyötä paljon sekä myynnin että huollon asiakaskokemuksen puolella. R.M. Heinolla on hieno ja työstään innostunut tiimi, sanoo Tikkanen.

– Totta! jatkaa Heino – Olemme tehneet monia tärkeitä rekrytointeja viime aikoina yhtiön kasvaessa ja katson erittäin luottavaisena tulevaisuuteen.

R.M. Heino on parin viime vuoden aikana kasvanut ja parantanut kannattavuuttaan. Yhtiöllä on hyvät valmiudet investoida kasvuun.

– Näemme tulevaisuuden painopisteenä asiakaskokemuksen ja -palvelun kehittämisen digitaalisissa kanavissa, uuden verkkokaupan toteuttamisen sekä sähkömotorisoitujen laitteiden myynnin ja huollon käynnistämisen, sanoo Heino.

– Olemme innostuneita päästessämme myymään Polariksen hienoja mönkijöitä, kelkkoja ja Indian-moottoripyöriä. Myös Polariksen edelläkävijäasema erityisesti rinnakkain istuttavissa mönkijöissä tuo meille hienoa kilpailuetua, sanoo R.M. Heinon myyntijohtaja Tatu Leppänen. Tähän yhtyy myös R.M. Heino Tampereen huoltopäällikkö Jyri Rantanen, joka osaa antaa arvoa Polariksen vahvalla kokemuksella suunnitelluille ja valmistetuille laitteille. Rantanen tietää myös, miten tärkeää säännöllinen huolto, sopivat varaosat ja mahdollisten vaurioiden nopea korjaaminen ovat.

– Tiimini on valmis palvelemaan, sanoo Rantanen määrätietoisesti.

Polaris Finland toivottaa R.M. Heinon tervetulleeksi Polariksen kumppaniksi.

– Olemme varmoja, että R.M. Heinon osaamista ja ammattitaitoa tullaan arvostamaan asiakkaidemme keskuudessa. Toivotan kaikki uudet ja nykyiset asiakkaat tervetulleeksi tutustumaan Polariksen tuotteisiin R.M. Heinon Tampereen liikkeessä, toteaa Tikkanen.

 

Lisätietoja:

Raine Heino
Toimitusjohtaja

R.M Heino Oy
0400 833 031   
raine.heino@rmheino.fi

www.rmheino.fi

R.M. Heino – Tampere
Teerivuorenkatu 8
33300 Tampere
010 617 0600

This site uses cookies and related technologies, as described in our privacy policy, for purposes that may include site operation, analytics, enhanced user experience, or advertising. You may choose to consent to our use of these technologies, or manage your own preferences.