Sporttikone jatkaa vahvaa kasvuaan

Uusi toimipaikka Tuusulaan avataan maanantaina 8.11.

Sporttikone jatkaa vahvaa kasvuaan

Uusi toimipaikka Tuusulaan avataan maanantaina 8.11.

Sporttikone – yksi Suomen suurimmista pienkoneiden vähittäismyyntiin ja huoltoon erikoistuneista yrityksistä – jatkaa vahvaa kasvuaan. Marraskuussa Tuusulaan avautuva uusi myymälä on jo kuudes toimipiste verkkokaupan lisäksi, ja sen myötä yritys laajentaa toimialuettaan ja vahvistaa jalansijaansa markkinajohtajana. 

– Liikevaihtomme kasvoi viime tilikaudella peräti 36 %, ja kuluvana vuonna ennustamme kasvun jatkuvan lähes yhtä suurena, kertoo Sporttikoneen toinen omistaja ja toimitusjohtaja Pasi Nieminen. 

Sporttikone edustaa alan tunnetuimpia tuotemerkkejä, kuten Stihl, Stiga, Husqvarna, Klippo ja Polaris. Laatuun panostaminen kaikessa toiminnassa onkin ollut yrityksen kasvun avain. 

– Asiakkaat valitsevat yhä useammin tunnetun laatumerkin. Laajaan mutta laadukkaaseen valikoimaan keskittyminen – yhdessä erinomaisen asiakaspalvelun kanssa – on ollut merkittävässä roolissa Sporttikoneen kasvussa, kertoo yrityksen toinen omistaja Ari Kujansuu. 

Toinen kasvun tekijöistä on Sporttikoneen toiminnan kivijalka: ammattitaitoinen huolto-organisaatio ja varaosamyynti, joihin on panostettu alusta alkaen vahvasti. 

– Huoltoala on ammattimaistunut ja erikoistunut valtavasti. Niin yksityiset kuin yritysasiakkaamme voivat luottaa siihen, että laitteiden huolto onnistuu meillä ammattitaidolla ja tarvittavia varaosia on laajasti ja nopeasti saatavilla, Nieminen sanoo. 

Korona on vaikuttanut myös Sporttikoneen myyntiin,  erityisesti piha- ja puutarhakoneiden sekä mönkijöiden kysyntä on ollut huimaa. 

– Ihmisillä on ollut aikaa panostaa pihaan ja puutarhaan sekä metsänhoitoon ja sitä varten on haluttu hankkia myös kunnon laitteet ja työkalut, sanoo Nieminen.  – Mönkijä taas on oiva apuväline mökillä monessakin puuhassa, kuten polttopuiden kuljettamisessa, laiturin nostamisessa ja vaikka kauppareissuilla. 

Myös mopoikäisten kulkuvälineenä traktorimönkijät yleistyvät koko ajan ja Sporttikone on vierekkäin istuttavien lämpöhytillä varustettujen traktorimönkijöiden markkinajohtaja Suomessa. 

Uusi toimipiste Tuusulaan

Järjestyksessään jo kuudes Sporttikoneen myymälä avataan Tuusulaan 8.11.2021 osoitteeseen Moukarinkuja 6 (Sahankulman liikekeskus).  Yrityksen tavoitteena on olla markkinajohtaja myös Uudenmaan alueella.  Myös uuden toimipisteen valikoimista löytyvät toimialan parhaat tuotemerkit, mm. Stiga, Stihl, Polaris ja Husqvarna. 

– Väkirikas ja pientalovaltainen Keski–Uusimaa ja pääkaupunkiseudun läheisyys tarjoavat monia mahdollisuuksia liiketoiminnan kehittämiselle ja kasvulle, kertoo Tuusulan myymälässä aloittava myymäläpäällikkö Jarkko Kettula

Uuden toimipisteen myötä pystymme palvelemaan asiakkaita entistä laajemmalla alueella ja entistä kustannustehokkaammin. Tulemme tekemään Tuusulan toimipisteelle rekrytointeja niin myyntiin kuin huoltopuolellekin. 

Polaris Finland Oy

Polaris Finland Oy toivottaa Sporttikoneen tervetulleeksi Tuusulaan. Sijainti on oivallinen Keski-Uudenmaan asiakkaille. Olemme varmoja, että Sporttikoneen osaamista ja ammattitaitoa tullaan arvostamaan myös tällä alueella, jatkaa Polaris Finland Oy:n toimitusjohtaja Jyrki Tikkanen – ja toivottaa kaikki uudet ja vanhat asiakkaat tervetulleeksi tutustumaan uusiin Polaris-mallehin ja lisävarusteisiin. Myös huoltoon voi tilata aikoja jo nyt. Tuusulan liikkeessä tulee olemaan myynnissä mönkijöiden lisäksi myös moottorikelkkoja ja niihin liittyviä varusteita ja varaosia.

Lisätietoja: 

Pasi Nieminen 
Omistaja, toimitusjohtaja 

Sporttikone 
0400 462 642 
pasi.nieminen@sporttikone.fi 

Someron Urheilu ja Vapaa-aika Oy (markkinointinimi Sporttikone) on Somerolla vuonna 2002 perustettu pienkoneiden vähittäismyyntiin ja huoltoon erikoistunut yritys. Se on toimialallaan Suomen suurimpia ja edustaa tunnettuja tuotemerkkejä, kuten Husqvarna, Stihl, Stiga ja Polaris. Yrityksen liikevaihto vuonna 2020 oli 11,9 M€. Yrityksen henkilöstö on 40 ja sillä on toimipisteet Somerolla, Salossa, Kaarinassa, Loimaalla ja Lohjalla. 

Uusi toimipiste avataan Tuusulaan 8.11.2021 osoitteeseen Moukarinkuja 6, Tuusula. 

This site uses cookies and related technologies, as described in our privacy policy, for purposes that may include site operation, analytics, enhanced user experience, or advertising. You may choose to consent to our use of these technologies, or manage your own preferences.