Keljon Konehuollon uuden myymälän avajaiset 10.-11.12.

Yksi Suomen suurimmista Polaris-jälleenmyyjistä muuttaa uusiin tiloihin.

Keljon Konehuollon uuden myymälän avajaiset 10.-11.12.

Uuden myymälän avajaiset 10.-11.12.

Jyväskyläläinen koneliike Keljon Konehuolto Oy muuttaa marraskuussa uusiin huippunykyaikaisiin tiloihin Jyväskylän Vaajakoskelle osoitteeseen Haapaniementie 1, 40800 Jyväskylä.

Palvelutarjontaan kuuluu jatkossakin Polaris-mönkijöiden, -moottorikelkkojen ja Indian-moottoripyörien myynti ja niihin liittyvien lisävarusteiden ja varaosien myynti. Uusissa tiloissa on tarjoalla nykyaikaiset ja ammattitaitoiset korjaamopalvelut. Keljon Konehuolto pystyy jatkossa tarjoamaan Polariksen ja Indianin erittäin kilpailukykyisistä mallistoista entistäkin paremman valikoiman niin mönkijöiden kuin moottorikelkkojen ja moottoripyörien osalta. Myös palvelun ja maankuulujen supertarjousten odotetaan paranevan uusien varastojen ansiosta entisestään. Ei muuta kun tutustumaan uuteen myymälään ja tekemään supertarjouskauppoja. Polaris Finland Oy onnittelee Keljon Konehuoltoa uusista tiloista.

Keljon Konehuolto Oy
Uusi osoite 1.12.2021 lähtien
Haapaniementie 1
40800 Jyväskylä.

p. 0400981914

www.keljonkonehuolto.fi


This site uses cookies and related technologies, as described in our privacy policy, for purposes that may include site operation, analytics, enhanced user experience, or advertising. You may choose to consent to our use of these technologies, or manage your own preferences.