Uusi Polaris-kauppias Kokkolassa.

Uusi Polaris-kauppias Kokkolassa.

Kokkola Työkaluässä on aloittanut Polaris-mönkijöiden ja -moottorikelkkojen myynnin. Palveleva ja kokenut henkilökunta satsaa reiluun ja  luotettavaan kaupankäyntiin molemmilla kotimaisilla kielillä. Yrityksen taustalla on pitkä kokemus vapaa-ajan- ja hyötyajoneuvojen myynnistä.

Modernin liikkeen sijainti on keskeisellä paikalla Kokkolassa. Työkaluässän vahvuus on osaava ja asiantunteva myynti ja huolto samoissa tiloissa, kertoo Henri Kalliokoski.  Myymälää täytetetään uusilla malleilla sitä mukaan kun Polaris-tuotannosta saadaan toimituksia ja tavoitteena on pitää esillä laaja mallisto koko ajan. Suomen ja maailman suosituimmat mönkijät sopivat Työkaluässän jo ennestään laajaan sortimenttiin todella hyvin. Pian alkavat myös Polaris-moottorikelkkojen toimitukset.  

Tarjolla on myös laaja Polaris-lisävarustevalikoima, -huoltotuotteet ja -öljyt. Huoltotoiminta on jo täydessä vauhdissa ja nyt on hyvä aika varata aika kausihuoltoon tarjous hinnalla 229€. Lue lisää kausihuoltotarjouksesta tästä.

Koko Työkaluässän henkilökunta toivottaa asiakkaat tervetulleiksi tutustumaan Polaris-tuotteisiin ja kaupoille.

Kokkolan Työkaluässä
Kauppakaari 2
67600 Kokkola

Puhelin: 0207 410 480

Sähköposti: kokkolan@tyokaluassa.net

Web: www.tyokaluassa.net

This site uses cookies and related technologies, as described in our privacy policy, for purposes that may include site operation, analytics, enhanced user experience, or advertising. You may choose to consent to our use of these technologies, or manage your own preferences.