Tervetuloa Ranger-Maailmaan

Niin sanottujen SxS, SUV tai koppimönkijöiden suosio on kasvanut viime vuosina vauhdilla. Eikä ihme, sillä niiden monipuolisuus on vertaansa vailla, satoi tai paistoi.

Tervetuloa Ranger-Maailmaan

Tervetuloa maailman myydyimpien SxS -mönkijöiden maailmaan. 

Niin sanottujen SxS, SUV tai koppimönkijöiden suosio on kasvanut viime vuosina vauhdilla. Eikä ihme, sillä niiden monipuolisuus on vertaansa vailla, satoi tai paistoi. Lähes kaikki Ranger- ja RZR-mallit myydään Suomessa lämpöhytillä, mikä tekee niistä täysin ympärivuotisen käytettävyyden. Tarjolla on kahdelle, kolmelle, neljälle ja jopa kuudelle rekisteröityjä malleja. Voimanlähteeksi on valittavissa bensa (570/1000), diesel tai sähkö. Polaris SxS -mallisto on tyypitetty T1b-luokkaan ja niillä saa ajaa myös tiellä 60km/h alk. 15v/T-kortti! Ranger XP 1000 ABS -mallia saa ajaa 80km/h, jolloin sen ajoon vaaditaan B-ajokortti. Valttikorttina Ranger- ja RZR 4×4 -malleissa on maailman parhaaksi todettu automaattinen 100% neliveto ja sähkötoiminen TURF 1×4 -tasauspyörästö.

Ranger SxS moneen käyttöön.

Käyttökohteet ovat mitä moninaisemmat niin koko perheen käyttöön kuin ammattikäyttöön. Metsänomistajajille, maa- ja karjatilallisille, metsästäjäjille ja kesämökkiläisille Ranger on varmasti hyödyllinen partneri. Ranger on myös monissa ammattikäytöissä tuikitarpeellinen, kuten rajavalvonnassa, puolustusvoimilla, energiayhtiöillä, tullilla, poliisilla, lentokentillä, satamissa, maansiirtoyrityksillä, metsäyhtiöillä, ratahallinnolla, tutkimuslaitoksilla ja monilla muilla. Nuorison käyttö Rangereilla ja RZR-malleilla on myös yleistynyt nopeasti. Niillä pääse turvallisesti kouluun, harrastuksiin ja tapaamaan kavereita. Ranger- ja RZR- mallit voidaan tuunata ja räätälöidä täysin ostajan käyttötarpeiden mukaan. Yleisimpiä varustuksia ovat lämpöhytti, sähkövinssi, puskulevy ja erilaiset tavaralaatikot kippilavalle. Polaris kauppiaat varustelevat hankintasi omien toiveidesi mukaan.

RANGER-MALLISTOSSAMME ON TARJOLLA 16 ERI MALLIA!

Sport-mallit

RZR S- ja XP-mallit on suunniteltu ja valmistettu enemmän sporttiseen käyttöön, vaikka toki niilläkin voi hoitaa monenlaisia hyötyhommia!  RZR 200 EFI on uusi malli lasten ja nuorten käyttöön. Siinä menee turvallisuus ja hauskuus kaiken edelle.

KAIKKI RANGER- JA RZR-MALLIT VOIDAAN VARUSTELLA LÄMPÖHYTILLÄ – PYYDÄ ROHKEASTI PAKETTITARJOUS – MYÖS EDULLISTA RAHOITUKSESTA!

NYT NOPEAAN TOIMITUKSEEN!

Lisätietoa malleista ja lisävarusteista:  https://polaris.fi/ranger-rzr-general

Ranger Cabin Pack:

  • Ranger 570 SP EPS 4×4 T1b 2022 (väri: vihreä) (sh. 18590€)

  • Alkuperäinen ProFit -lämpöhytti (sh. 6214€)

KOKO PAKETTI 21490€

ETUSI 3314 €

Paketin sh. 24804€
Hintoihin lisätään paikkakuntakohtaiset toimituskulut.

Voimassa 1.9.-31.12.2022 aikana tehtyihin kauppoihin.
Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

Pyydä lämpöhyttitarjous (ja rahoitustarjous) myös muista Ranger-malleista Polaris-jälleenmyyjältä.

TERVETULOA RANGER-MAAILMAAN!

This site uses cookies and related technologies, as described in our privacy policy, for purposes that may include site operation, analytics, enhanced user experience, or advertising. You may choose to consent to our use of these technologies, or manage your own preferences.