Polaris Titan XC 800 testivoittajaksi

Kelkkalehti testasi 1/2021 numerossaan sporttisia leveätelaisia.

Polaris Titan XC 800 testivoittajaksi

Kelkkalehti testasi 1/2021 numerossaan sporttisia leveätelaisia.

Polaris Titan selvisi voittajaksi varsin tärkeiden ominaisuuksien ansiosta. Titanin telaston jousitukselle ja etujousituksille annettiin täydet kympit sekä hitaassa ajossa, että vauhdikkaassa ajossa patikkoisella reitillä. Titanin ajo-ominaisuudet arvosteltiin todelliselle huipputasolle. Lisäksi isoa kiitosta tuli hyvin toimivista jarruista, kääntyvyydestä pehmeässä lumessa sekä pakatulla lumella ja myös rekeä vedettäessä. Testissä arvostettiin myös Titanin yleisiä ajo-ominaisuuksia, hyvää ajovakautta ja ajoergonomiaa. Titanin sporttisuus nousi myös hyville pistesijoille. 

Lisätietoja testistä: Moottorikelkkalehti 1/2021

http://kelkkasivut.kelkkalehti.com/

Monipuolisuuden Mestari

Titan-mallisto on tehty monipuoliseen pohjoismaiseen kelkkailuun, kun vaatimuksena on monikäyttöisyys ja urheilullisuus.  Titanin ominaisuuksiin kuuluu kuljettajan ajomukavuus, loistavat ajo-ominaisuudet, syvänlumen etenevyys, kattava varustelutaso ja monipuolinen lisävarustetarjonta.  

Polaris tarjoaa Titan 2021 -malleihin 5 vuoden takuun.

Tutustu tästä Titan-mallistoon: 

https://www.polarismoottorikelkat.fi/machines/titan

This site uses cookies and related technologies, as described in our privacy policy, for purposes that may include site operation, analytics, enhanced user experience, or advertising. You may choose to consent to our use of these technologies, or manage your own preferences.