Polaris Titan XC 800 testivoittajaksi

Kelkkalehti testasi 1/2021 numerossaan sporttisia leveätelaisia.

Polaris Titan XC 800 testivoittajaksi

Kelkkalehti testasi 1/2021 numerossaan sporttisia leveätelaisia.

Polaris Titan selvisi voittajaksi varsin tärkeiden ominaisuuksien ansiosta. Titanin telaston jousitukselle ja etujousituksille annettiin täydet kympit sekä hitaassa ajossa, että vauhdikkaassa ajossa patikkoisella reitillä. Titanin ajo-ominaisuudet arvosteltiin todelliselle huipputasolle. Lisäksi isoa kiitosta tuli hyvin toimivista jarruista, kääntyvyydestä pehmeässä lumessa sekä pakatulla lumella ja myös rekeä vedettäessä. Testissä arvostettiin myös Titanin yleisiä ajo-ominaisuuksia, hyvää ajovakautta ja ajoergonomiaa. Titanin sporttisuus nousi myös hyville pistesijoille. 

Lisätietoja testistä: Moottorikelkkalehti 1/2021

http://kelkkasivut.kelkkalehti.com/

Monipuolisuuden Mestari

Titan-mallisto on tehty monipuoliseen pohjoismaiseen kelkkailuun, kun vaatimuksena on monikäyttöisyys ja urheilullisuus.  Titanin ominaisuuksiin kuuluu kuljettajan ajomukavuus, loistavat ajo-ominaisuudet, syvänlumen etenevyys, kattava varustelutaso ja monipuolinen lisävarustetarjonta.  

Polaris tarjoaa Titan 2021 -malleihin 5 vuoden takuun.

Tutustu tästä Titan-mallistoon: 

https://www.polarismoottorikelkat.fi/machines/titan

Käytämme evästeitä ja vastaavia tekniikoita käyttökokemuksesi mukauttamiseen ja parantamiseen sekä analytiikka- ja mainontatarkoituksiin.
Lisätietoja saat tietosuojakäytännöstämme.