Polaris on julkaissut uuden huippuedistyksellisen 2023-moottorikelkkamalliston.

Tutustu Polaris 2023 -moottorikelkkauutuuksiin.

Polaris on julkaissut uuden huippuedistyksellisen 2023-moottorikelkkamalliston.

Polaris jatkaa etumatkaa.

Viime vuonnna esittelimme uuden huipputehokkaan Boost-moottorin ja vuodelle 2023 tätä onnistunutta tehopakettia on saatavana kolmeen eri malliin: Boost Indy VR1 137”, Boost Switchback Assault 146” ja Boost RMK Khaos Slash 155”.  Länsinaapurimme SLEDTRAX testasi juuri syvänlumenkelkkoja ja testin parhaaksi valittiin Boost RMK Khaos Slash 155”!

Päätimme tehdä kuitenkin vieläkin enemmän. Tarjoamme ennakkomyynnissä asiakkaillemme RMK Khaos Slash 146/155 -mallit myös uudella Factory Mod 9R -moottorilla, joka on 7% tehokkaampi ja jopa 12% vääntävämpi kuin Patriot 850 -moottori. Uusi 9R on tehopainosuhteeltaan markkinoiden paras ja sen kierrosherkkyys on ainutlaatuisen nopea. 9R lyö pöytään täysin uudet kortit.

Eikä siinä vielä kaikki. Polaris tulee markkinoille myös uudella S4  4-tahtimoottorilla Titan- ja Nordic Pro -malleihin. Titan- ja Nordic Pro -mallit ovat molemmat suunniteltu erityisesti pohjoismaiseen käyttöön sekä vakiovarustuksiltaan että monipuolisilta käyttöominaisuuksiltaan.  Pohjoismaiseen käyttöön markkinoille tulee myös odotettu ”Snow King Special” SKS 650 146” ES.  Patriot 650 -moottori on niittänyt jo hyvää mainetta kestävyydellään, taloudellisuudellaan ja luokkansa parhaalla suorituskyvyllään. Moottorikelkka -lehti pisteytti Patriot 650 -moottorin täyteen kymppiin 1/2022-numerossaan.

Indy XCR 650/850 -mallit jatkavat menestyksen tiellä 136” mittaisena. XCR-mallit on varusteltu jo tehtaalta nopeaan reittiajoon ja kisakäyttöön vaadittavilta varusteilla ja vahvistuksilla, kuten WER 2”  Hi-Lo Clicker -iskunvaimennuksella, PRT Racing -jarruilla, vahvistetulla PRO-CC -telastolla, IFS Race -etujousituksella ja suoralla ohjaustangolla.

Polaris tarjoaa kaikkiin (ei Indy120/600R) -malleihin markkinoiden parhaan 5 vuoden takuun.

Edistyksellistä Polaris-tekniikkaa. Suosittu 7S GPS Ride Command -mittaristo on useassa mallissa vakiovarusteena ja joihinkin malleihin sen voi valita Select-ohjelmassa varusteena. Matryx-malleissa on täysin uuden tason ergonomia ja tehokkaat LED Nightblade -ajovalot.

This site uses cookies and related technologies, as described in our privacy policy, for purposes that may include site operation, analytics, enhanced user experience, or advertising. You may choose to consent to our use of these technologies, or manage your own preferences.