Polaris-myynti isältä pojalle Konnuslahdessa.

Suomen todellinen mönkijäpioneeri Pentti Kaulamo Konnuslahdelta siirtää 1.6.2022 yritystoimintansa ja Polaris-myynnin pojalleen Aaro Kaulamolle.

Polaris-myynti isältä pojalle Konnuslahdessa.

Suomen todellinen mönkijäpioneeri Pentti Kaulamo Konnuslahdelta siirtää 1.6.2022 yritystoimintansa ja Polaris-myynnin pojalleen Aaro Kaulamolle.

Pentti on todellinen uranuurtaaja koko Suomen mönkijäkaupassa. Kaulamolta on vuosien varrella toimitettu valtava määrä Polaris-tuotteita ja tämä on tietenkin kehittänyt koko Kaulamon henkilökunnan Polaris-osaamisen huipputasolle. Nyt Aaro Kaulamo on ottanut haasteen vastaan isolla innolla ja jatkaa kaikkia K-Market Kaulamon liiketoiminnan osa-alueita.

“Polaris Finland Oy on tietenkin myös jatkossa täysillä mukana ja uskomme että Aaron asenne asiakaspalveluun ja myyntiin on loistavalla tasolla”, sanoo Polaris Finland Oy:n toimitusjohtaja Jyrki Tikkanen.

Aaro Kaulamo kertoo, että kyllä kauppiaan saappaisiin siirtyminen vähän jännittää. ”Otan kuitenkin hyvillä mielin haasteen vastaan”. Onhan Aaro ollut mukana koko ikänsä Kaulamon kyläkaupan toiminnassa. ”Ihan hyvällä mielellä annan kaupan eteenpäin. Kauppa on hyvässä kunnossa ja henkilöstö ammattitaitoista. Tuntuu haikealta mutta ei pahalta”, sanoo Pentti Kaulamo.

Kaulamon kyläkauppa jatkaa Polaris-tuotteiden myyntiä kuten ennen hyvällä ja luotettavalla asiakaspalvelulla. Myynnissä on edelleen Polaris-mönkijät, -moottorikelkat, -varaosat, -lisävarusteet ja -huoltopalvelut. Aaro Kaulamon vapaa-aikaan kuuluu myös kelkkailu, mönkijät ja moottoripyöräilyy, joten kunnollinen tuoteosaaminen on jatkossakin selvää.

Yhteystiedot:
K-Market Kaulamo
Vehmersalmentie 389 b
79150 Konnuslahti

Puhelin 0207705511
Kauppiaan puhelin 0207705515
Nettisivu www.kaulamo.fi
sähköposti myynti@kaulamo.fi

Tervetuloa Polaris-kaupoille!

This site uses cookies and related technologies, as described in our privacy policy, for purposes that may include site operation, analytics, enhanced user experience, or advertising. You may choose to consent to our use of these technologies, or manage your own preferences.