BENNINGTON RX23 FASTBACK

BENNINGTON RX23 FASTBACK

Veneilyn ydin

RX23 FASTBACK yhdistää urheilun ja ylellisyyden viettelevällä tavalla. Tuffilla ja urheilullisella tyylillä se tarjoaa vaikuttavan suorituskyvyn ja hemmottelee jopa 14 matkustajaa vertaansa vailla olevassa mukavuudessa.

Yksityiskohdat ja hienostunut viimeistely

RX-versiossa on eksklusiivinen alumiinipäällysteinen ulkopinta ja urheilullisempi linja kuin perinteisessä malleissamme. Jykevä targatanko antaa RX:lle urheilullisen ilmeen ja tarjoaa useita käytännöllisiä toimintoja. Targa-palkkia voidaan päivittää integroiduilla telakointivaloilla, kaiuttimilla ja tietysti katosratkaisulla, joka laskeutuu veneen perää kohti.

Sosiaalista valioluokan veneilyä

Pohjoismaissa myytävät mallit on varusteltu parhaimmilla varusteilla, jotka tämän kokoisessa luksusveneessä pitää olla, esim. LED-valoilla, integroidun audiojärjestelmän, vesiurheilupuomin, kylmälaukut, integroidun jäähdytyksen mukitelineissä, useita USB-latausvaihtoehtoja, sisätilojen kanssa samantyylisiä pöytiä integroidulla jäähdytyksellä ja runsaasti säilytystilaa useimpien istuimien alla.

POHJARATKAISU

Quad Bench -kokoonpano on yksi suosituimmista pohjaratkaisuistamme ja maksimoi säilytyskapasiteetin, istuma- ja oleskelutilan.

TEKNISET TIEDOT

Pituus (LOA): 7,69 M| 25,2 JALKAA
Leveys: 2,58 M| 8,4 JALKAA
Henkilöt: 12
Moottori: YAMAHA VF200 XB
Polttoainetankki: 133 L
Paino: 1,927 KG

Pyydä lisätietoja veneestä.

This site uses cookies and related technologies, as described in our privacy policy, for purposes that may include site operation, analytics, enhanced user experience, or advertising. You may choose to consent to our use of these technologies, or manage your own preferences.