BENNINGTON QX28 SWINGBACK

BENNINGTON QX28 SWINGBACK

Veneilyn ydin

QX28 Swingback tarjoaa runsaasti tilaa sekä ystäville että perheelle ja tilavan auringonottotilan perässä. Veneen molemmissa päissä on kaksi suurta uimatasoa, jotka sopivat uimiseen ja rentoutumiseen.

Yksityiskohdat ja hienostunut viimeistely

Korkeakiillotettua ruostumatonta terästä ja kaunista komposiittipäällystettä antaa tälle veneelle hienostuneen ja vertaansa vailla olevan eleganssin. Bennington QX28 on rakennettu korkealaatuisista materiaaleista ja siinä on useita hienostuneita ja huippulaatuisia yksityiskohtia.

Lasikuituinen ulkopinta on saatavana 12 eri värissä, tai voit valita, että Bennington QX räätälöidään millä tahansa värillä, joka sopii ohjaamoon, urheiluautoon, suosikkijoukkueen väriin tai mihin tahansa muuhun haluamaasi väriin.

Sosiaalista valioluokan veneilyä

QX28 Swingback on hyväksytty 14 henkilölle. Jokaiselle matkustajalle on muhkea ja pehmeä sohvaryhmäpaikka, jossa on mukiteline ja taitettavat käsinojat. Langaton lataus on oikeanpuoleisessa lepotuolissa. Ruori on ylellinen ruostumattomasta teräksestä valmistettu italialainen Corvina.
Jokaisessa keulapenkissä on myös nopeat USB- ja USB-C-latausasemat. EnsiluokkainenRockford Fosgate PMX 2 audiojärjestelmä huippuluokan kaiuttumilla.
Integroitu varvaskytkettävä valaistus lattialla, vesirajalla ja kaikissa mukintelineissä. Suuret säilytystilat vesiurheiluvälineille. 

POHJARATKAISU

Swingbackissa on iso auringonottopaikka 2-4 hengelle, jossa on kääntyvä selkänoja ajosuuntaan istumista varten.

TEKNISET TIEDOT

Pituus (LOA): 9,49 M| 31,1 JALKAA
Leveys: 3,04 M| 9,9 JALKAA
Henkilöt: 14
Moottori: YAMAHA 300 XCB
Polttoainetankki: 189 L
Paino: 2,653 KG

Pyydä lisätietoja veneestä.

This site uses cookies and related technologies, as described in our privacy policy, for purposes that may include site operation, analytics, enhanced user experience, or advertising. You may choose to consent to our use of these technologies, or manage your own preferences.