BENNIGTON QX28 FASTBACK

BENNIGTON QX28 FASTBACK

Benningtonin lippulaiva –  Normaalia ylellisempää veneilyä 

Benningtonin hellittämätön huomio yksityiskohtiin näkyy QX:n modernisti muotoilluissa linjoissa ja upean ylellisessä ulkonäössä.

Kun astut QX:n veneseen, huomaat sen lasikuituverhoiltujen komponenttien silmiinpistävän ylellisen ilmeen ja tyylikkäät modernit linjat. QX toimitetaan vakiona integroiduilla telakointi- ja navigointivaloilla, jotka luovat modernin tunnelman. Blackout lux -paketti, sport Winge -logo keulaportissa ja ruostumattomasta teräksestä valmistettu perän viimeistely antavat tälle veneelle hienostuneen ja vertaansa vailla olevan eleganssin. Lasikuituinen ulkopinta on saatavana 12 eri värissä, tai voit valita, haluatko Bennington QX:n räätälöidä ohjaamon autosi, suosikkijoukkueesi tai mihin tahansa muuhun haluamaasi väriin.

QX Sport -sarja – lippulaiva

Ylellinen, ruostumattomasta teräksestä valmistettu italialainen Corvina-ruori. Jokaisesta keulapenkistä löytyy myös nopeat USB- ja USBC-latausasemat. Ensiluokkainen Rockford Fosgate PMX 2 -audiojärjestelmä kicker-kaiuttimilla. Valinnainen Roswell-kaiutinpäivitys on saatavilla.

Sosiaalista valioluokan veneilyä

QX28 Fastback on hyväksytty 18 henkilölle, jotka mahtuvat pehmeisiin sohvaryhmiin, joissa on mukitelineet ja taitettavat käsinojat. Ovessa on syvä säilytystila vesisuksien ja muiden vesiurheiluvälineiden säilyttämistä varten.

POHJARATKAISU

Quad Bench -kokoonpano on yksi suosituimmista pohjaratkaisuistamme ja maksimoi säilytyskapasiteetin, istuma- ja oleskelutilan.

TEKNISET TIEDOT

Pituus (LOA): 9,49 M| 31,1 JALKAA
Leveys: 3,04 M| 9,9 JALKAA
Moottori: YAMAHA 300 XCB
Polttoainetankki: 340 L
Paino: 2,653 KG

Pyydä lisätietoja veneestä

This site uses cookies and related technologies, as described in our privacy policy, for purposes that may include site operation, analytics, enhanced user experience, or advertising. You may choose to consent to our use of these technologies, or manage your own preferences.