BENNINGTON L25 PORT DINETTE

BENNINGTON L25 PORT DINETTE

Viihde – Veneily normaalin yli

Insinöörimme ovat olleet edelläkävijöitä korkean suorituskyvyn ponttoniveneiden suunnittelussa ja luoneet veneitä, joiden turvallisuus ja ajo-ominaisuudet ovat paremmat kuin monissa perinteisissä veneissä. L-malli tarjoaa suorituskykyvaihtoehtoja ja moottoripaketteja jopa 300 hv luokkaan.

Vene, joka on suunniteltu sosiaaliseen ja mukavaan veneilyelämään

Vuodesta 2022 alkaen uutuutena on uudistettu ulkomuoto, jossa on urheilullisempi profiili. Bennington on ajatellut kaikkea antaakseen sinulle veneilyelämän, joka ylittää normit! Löydät myös nopeat USB- ja USB-C-latausasemat säilytyslokeron sinisten IS LED -kaiuttimien läheltä. Olemme lisänneet 25-jalkaiseen malliimme myös ylimääräisen istuimen keulaan, mikä korostaa käsitystämme “Boating Above Normal”.

Vene, joka on suunniteltu sosiaaliseen ja mukavaan veneilyelämään

Tässä monipuolisessa viihdeasettelussa on ruokapöytä, jossa on Corian-tyylinen tunnelmavalaistus ja neljä säädettävää deluxe-basso-istuinta. Pieni keittiö, jossa on lisää työtasoa ja säilytystilaa, sijaitsee paapuurin peränurkassa. Vakiovarusteena olevan Kicker Speaker -äänentoistojärjestelmän ja päivitetyn PMX2-ohjausyksikön ansiosta kaikki voivat nauttia musiikista merellä.

POHJARATKAISU

Viihtyminen Keittiö ja kiinteä ruokailuryhmä perässä.

TEKNISET TIEDOT

Pituus (LOA): 8,15 M| 26,7 JALKAA
Leveys: 2,58 M| 8,4 JALKAA
Henkilöt: 15
Moottori: YAMAHA F150 XCA 
Polttoainetankki: 81 L
Paino: 2426 KG

Pyydä lisätietoja veneestä.

This site uses cookies and related technologies, as described in our privacy policy, for purposes that may include site operation, analytics, enhanced user experience, or advertising. You may choose to consent to our use of these technologies, or manage your own preferences.