BENNINGTON L23 QUAD -ISTUIN

BENNINGTON L23 QUAD -ISTUIN

Quad Bench – Enemmän kuin tavallinen veneily

Insinöörimme ovat olleet edelläkävijöitä korkean suorituskyvyn ponttoniveneiden suunnittelussa ja luoneet veneitä, joiden turvallisuus ja ajo-ominaisuudet ovat paremmat kuin monissa perinteisissä veneissä. L-malli tarjoaa suorituskykyvaihtoehtoja ja moottoripaketteja jopa 300 hv luokkaan.

Vene, joka on suunniteltu sosiaaliseen ja mukavaan veneilyelämään 

Quad Bench -kokoonpano on yksi suosituimmista pohjaratkaisuistamme ja maksimoi säilytyskapasiteetin, istuma- ja oleskelutilan. Monissa asetteluissa on tyylikäs Fastback-takaosa kaiuttimilla, jotka laajentavat viihtyvyyttä.​

Vene, joka on suunniteltu sosiaaliseen ja mukavaan veneilyelämään

Veneet toimitetaan varustettuna all-in-one Kicker-äänentoisto järjestelmällä,  Rockfordin lisäsäätimillä ja bluetooth-yhteydellä. Vakiovarusteena integroitu kylmälaukku, jalkatuki integroidulla jäähdytyslaatikolla, pöytä, fenderipaketti, satamapeite ja sisä LED-valaistus. Lisäksi saat vakiona 2 kannettavaa käsinojaa, joissa on ruostumattomasta teräksestä valmistetut mukintelineet.

POHJARATKAISU

Quad Bench -kokoonpano on yksi suosituimmista pohjaratkaisuistamme ja maksimoi säilytyskapasiteetin, istuma- ja oleskelutilan.

TEKNISET TIEDOT

Pituus (LOA): 7,31 M| 23,9 JALKAA
Leveys: 2,58 M| 8,4 JALKAA
Henkilöt: 13
Moottori: YAMAHA F150 XCA 
Polttoainetankki: 81 L
Paino: 1,927 KG

Pyydä lisätietoja veneestä.

This site uses cookies and related technologies, as described in our privacy policy, for purposes that may include site operation, analytics, enhanced user experience, or advertising. You may choose to consent to our use of these technologies, or manage your own preferences.